Zelf koken, uit eten of eten laten bezorgen

pizza Nijmegen

Door de week koken we over het algemeen zelf. Maar in het weekend willen we ook wel eens wat meer ontspannen. En we mogen onszelf na een lange en drukke werkweek ook wel eens verwennen toch?

Daarbij vinden de kinderen het vaak ook een feestje om lekker eten te bestellen. Als dit eten dan ook nog eens bezorgd kan worden is het helemaal geweldig toch?

Maat wat ga je bestellen? Een cafetaria bezorgd niet altijd. Maar sommige wel. Zit er bij jou in de buurt een cafetaria die wel bezorgd, dan kun je een patatje bestellen. Daarnaast is er natuurlijk de keuze uit Chinees, Thais en shoarma. Maar het voorbeeld dat we hier willen uitlichten gaat over pizza. Ik ben afkomstig uit Nijmegen dus ik neem jullie hieronder mee in het onderwerp pizza Nijmegen.

pizza Nijmegen

Pizza Nijmegen

Ben je woonachtig in Nijmegen en wil je een pizza bestellen en laten bezorgen? Dan heb je keuze genoeg. Ik zelf ben een echte pizza liefhebber en heb in Nijmegen al bij de nodige restaurants een pizza genuttigd dan wel besteld.

In onze stad hebben we de landelijk bekende ketens als Domino’s en New York pizza. Maar we hebben ook de kleinere restaurants die niet landelijk opereren.

New York pizza en Domino’s

Om te beginnen de marktleiders in de pizza wereld. Dit zijn Domino’s en New York pizza. Deze restaurants hebben een groot assortiment aan pizza’s met alle denkbare samenstellingen qua ingrediënten. Beide aanbieders hebben een bezorgservice.

Ze hebben beide ook meerdere vestigingen verdeeld over de stad. De kans is dan ook groot dat er een dicht bij jouw huis is zodat de bezorgtijd ook kort kan zijn. Dit betekent een grotere kans op een warme pizza.

de pizzabakers en Donatello’s

Daarnaast hebben we een aantal kleinere restaurants die pizza’s aanbieden en tevens een bezorgservice hebben. Dit zijn bijvoorbeeld de pizzabakkers en Donatello’s. Qua kaart doen ze eigenlijk niet onder voor de grote ketens. Ook deze restaurants hebben zeer veel verschillende pizza’s zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Of je er nou een met veel vlees of juist een met veel groente wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *