Welke barkruk voor uw onderneming?

Een barkruk rugleuning zorgt ervoor dat uw gasten comfortabel kunnen zitten en waardoor ze een langere tijd in uw onderneming blijven zitten. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er een hogere klanttevredenheid ontstaat en dat de gasten wellicht weer terugkeren voor nogmaals een gezellige avond. Met een barkruk rugleuning kunt u dus heel wat voordelen realiseren met een relatief kleine investering. In dit artikel neem ik u graag mee met de verschillende mogelijkheden wat betreft het aanschaffen van barkrukken voor uw onderneming en welke voordelen elke barkruk kan hebben.

De standaard barkruk

De standaard barkruk kent u ongetwijfeld. Deze barkruk staat namelijk in ontzettend veel barretjes, restaurants en cafés. Als u ‘m ziet denkt u: oh ja, die ken ik wel. Dit is namelijk een barkruk gemaakt van hout. De zitting is in een ronde vorm gezaagd en staat op vier ronde pootjes. De versteviging van de pootjes naar de zitting is vaak met een half rond stuk hout gemaakt, welke gelijk dient als een stuk decoratie welke daarna zorgt voor herkenning van de traditionele barkruk. Deze barkruk is relatief tot de luxe barkrukken een lage investering die lang meegaat. De barkrukken zijn namelijk gemaakt op lange levensduur. Hierdoor wordt de investering over enkele jaren heen gezien zelfs nog aantrekkelijker.

De luxe barkruk

Natuurlijk is het mogelijk om meer geld te investeren in barkrukken. Ook hiervoor geldt in principe: u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Er bestaan namelijk barkrukken gemaakt van leer met een luxe houtsoort als onderstel. De luxe barkrukken hebben een zitting gemaakt van rundleer. Het leer kan een specifieke kleur hebben om ervoor te zorgen dat uw barkrukken matchen met de rest van uw interieur. Met een rugleuning en een extra armleuning aan beide kant zorgt u ervoor dat uw gaten in ultieme luxe kunnen verblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *