Op zoek naar inspiratie voor kerstpakketten? Wij helpen een handje mee

Er bestaan talloze soorten kerstpakketten waaruit je kunt kiezen. Maar niet elk kerstpakket is vanzelfsprekend zo mooi als een ander. Soms is het ook lastig om een kerstpakket te vinden waar je echt enthousiast van wordt. Daarom helpen wij je in deze blog met dit probleem een handje mee. Je zal twee aanraders krijgen qua leuke kerstpakketten. Eentje zal speciaal voor mannen zijn, terwijl de andere op dames gericht is. We hebben twee pakketten van kerstpakketwebshop.nl gebruikt als basis. Hopelijk zit er wat moois bij of inspireren wij je tot het beste kerstpakket vinden die je werknemers ooit hebben gekregen.

Kerstpakketten voor mannen

Ons eerste idee is geïnspireerd door een kerstpakket genaamd Play The Cards. Dit kerstpakket bestaat namelijk uit talloze leuke cadeautjes die veel mannen leuk vinden. Zo vind je in dit kerstpakket onder andere vijf dobbelstenen met een dobbelbeker. Daarmee kunnen jouw werknemers tijdens de feestdagen allerlei gezellige spelletjes doen. Daarnaast is er ook een scoreblad bij dit kerstpakket inbegrepen, waarbij je gemakkelijk scores tijdens bepaalde spelletjes kunt noteren. Als kers op de taart zit er ook een spel genaamd ‘’jij maakt het verschil’’ in dit kerstpakket, samen met een puzzelboekje. Voor de spelletjes freaks is dit kerstpakket dus ideaal.

Daarnaast zit er natuurlijk ook allerlei lekkere versnaperingen in dit kerstpakket. Zo zullen jouw werknemers met deze kerstpakketten flink kunnen genieten van de twee flessen Alfa bier. Drinken ze geen alcohol? Dan is een blik Pepsi een perfecte oplossing voor dit probleem.

Qua hapjes zijn er ook allerlei heerlijke snacks te vinden in deze kerstpakketten. Zo zijn er hartige snacks zoals pretzel sticks, Lays chips en hoppe bar melange noten. Voor de mannen die tot de zoetekauwen behoren, is er met chocoladetabletten en part chocolates ook meer dan genoeg. Al met al is dit kerstpakket ideaal voor mannen die van spelletjes houden en lekker achterover willen leunen met heerlijke versnaperingen.

Een kerstpakket dat gemaakt is voor jouw vrouwelijke werknemers

Het tweede kerstpakket waarmee wij je wil inspireren, is gericht op dames. Dit kerstpakket, genaamd ‘’Janzen Loving Moments Grey 04’’, bestaat uit allerlei mooie artikelen waar menig dame blij van wordt. Ten eerste kun je in dit kerstpakket een fles shower gel vinden. Elke dame wil zodra ze de douche heeft verlaten, heerlijk ruiken. Met deze showergel lukt dat ook zeker.

Daarnaast wil ze ook op werk arriveren met prachtig haar. Met de shampoo en mini conditioner die ze in dit kerstpakket aantreft, komt dat ook wel goed voor elkaar. Tot slot wille dames ook tijdens een werkdag waar ze hard aan de slag is, goed blijven ruiken. Met de deodorant in deze kerstpakketten lukt ook dat moeiteloos.

Het grootste voordeel van dit kerstpakket, is dat er allerlei artikelen in zitten die dames ook daadwerkelijk dagelijks gebruiken. Zo vermijd je dat je een kerstgeschenk aan jouw vrouwelijke werknemers geeft, waar ze niet echt blij van worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *