Op zoek naar een speciaal kerstpakket? Overweeg dan een kerstpakket op maat

Ben jij als organisatie op zoek een speciaal kerstpakket voor jouw werknemers? Er zijn vele opties die op dit vlak zijn te vinden. Zo kun je voor een thema kerstpakket gaan als jij een bepaalde niche qua artikelen wilt geven aan jouw medewerkers. Ook zijn er kerstpakketten die jij of jouw werknemers zelf kunnen samenstellen. Maar er is een optie die niet vaak wordt besproken, terwijl het zeker interessant is voor organisaties om te overwegen, namelijk een maatwerk kerstpakket. In deze blog vertellen we je aan de hand van drie redenen waarom deze kerstpakketten mogelijkerwijs een goede optie voor jouw organisatie zijn.

Een kerstpakket op maat is ideaal voor grote organisaties

De eerste reden om kerstpakketten op maat te overwegen, is dat ze perfect passen bij grote organisaties. Bij de meeste webshops als kartpakkettenonline.nl is het alleen mogelijk op op maat gemaakte kerstpakketten te bestellen wanneer je er meer dan 100 nodig hebt. Alleen grote organisaties hebben hierdoor de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Maar daar krijg je wel iets moois voor terug.

Met kerstpakketten waarin maatwerk is gedaan, weet je namelijk zeker dat de kerstpakketten origineel zijn. Er worden namelijk maar een beperkt aantal van dit soort kerstpakketten uitgebracht, en dat ook nog eens speciaal voor je organisatie. Alleen jouw werknemers ontvangen deze kerstpakketten, waardoor ze volledig uniek zijn. Daarnaast heb je als grote organisatie ook zeggenschap over welke artikelen precies in deze kerstpakketten terechtkomen. Zo garandeer je dat deze kerst er kerstpakketten zijn die qua inhoud precies bij jouw organisatie passen.

Gunstige prijzen met kerstpakketten op maat

Een andere reden om voor kerstpakketten op maat te kiezen, is de prijs. Op sommige plekken kunnen kerstpakketten toch voor een kleine deuk in de portemonnee zorgen. Daarnaast zijn er ook allerlei extra kostenfactoren waar je rekening mee moet houden zoals verzendkosten en de BTW.

Met kerstpakketten op maat bespaar je juist kosten. Dit komt voornamelijk doordat je een groot aantal kerstpakketten bestelt. Daardoor willen de meeste webshops jouw organisatie vaak een mooie korting geven, zodat de kost per kerstpakket lager is dan gemiddeld. Zo haal jij meer waarde uit de kerstpakketten, terwijl de prijs gunstig blijft.

Een eenvoudige manier om medewerkers gelijk te behandelen

Tot slot zijn kerstpakketten op maat een eenvoudige manier om jouw medewerkers gelijk te behandelen. Je wilt immers geen conflict of spanning creëren in jouw organisatie. Soms gebeurt dit wanneer iemand een kerstpakket heeft gekregen die minder leuk is dan een ander kerstpakket die iemand anders heeft ontvangen.

Dit probleem is gemakkelijk te omzeilen door middel van kerstpakketten op maat. Je zorgt er immers voor dat elke medewerker hetzelfde kerstpakket krijgt, ongeacht zijn of haar functie. Zo kan er geen jaloezie op de werkvloer ontstaan of wordt er niet onderling geruild met de artikelen die in de kerstpakketten zijn te vinden. Tijdens kerst is de boodschap van saamhorigheid belangrijk, en door kerstpakketten kopen op maat, kun je deze boodschap ook uitstralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *