Maak een eigenreceptenfotoboek

Hou jij echt van koken en verzin je ook wel eens jouw eigen gerechten? Dan is het misschien leuk om deze recepten in je eigen fotoboek te zetten. Een fotoboek maken is namelijk enorm eenvoudig en kan je tegenwoordig makkelijk en goedkoop online doen.

Gerechten delen met anderen

Het is leuk om je eigen receptenboek te maken door de gerechten in afbeeldingen weer te geven. Elke stap kan je een afbeelding plaatsen en zo wordt het voor iedereen makkelijk om jouw gerechten na te maken. Dit boek kan je uitlenen aan anderen, zodat ze precies weten wat ze moeten doen om jouw kookkunsten na te maken.

Indeling van je fotoboek

Je kan je fotoboek helemaal indelen zoals je zelf wilt. Het leukste is, omdat het ook een fotoboek is, om veel afbeeldingen te gebruiken. Zo kan je alvast laten zien hoe lekker de gerechten zijn en kan je een eenvoudig stappenplan creëren. Natuurlijk moet je wel teksten toevoegen om alles goed uit te leggen, maar ook dit kan je helemaal zelf ontwerpen. Je kan leuke lettertypes gebruiken om je fotoboek mooier te maken. 

Waar maak ik zo’n boek?

Een fotoboek maken is enorm eenvoudig en kan je makkelijk doen op www.hetfotoalbum.nl. Er zijn verschillende soorten en maten die je kan gebruiken, maar wanneer je een fotoboek met recepten gaat maken raad ik je aan om een formaat te kiezen waar je genoeg ruimte hebt om alles goed uit te beelden.

Deel de gerechten op een leuke manier met al je vrienden en familie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *