De Gouden Ton

Na 20:00 geen alcohol meer kunnen halen? Balen. Niet meer een drankje kunnen doen, of lekker terrassen? Jammer hoor. Maar wat nou als ik je zeg dat dat helemaal niet erg is? Ik bedoel, de winter komt eraan. Heerlijk wijnen met een kennis of familie, bij iemand thuis, hoe gezellig is dat? Natuurlijk wel in gezelschap van kwalitatief goede wijn. Of je nou liever witte wijn hebt of toch rode, het maakt niet uit.

De-Gouden-Ton

Witte wijn

Wij bieden een ruim assortiment witte wijnen aan en hebben voor ieder wat wils. Denk hierbij aan de klassieke witte wijnen gemaakt van bijvoorbeeld de chardonnay, sauvignon blanc, verdejo, pinot grigio of riesling druif, maar daarnaast hebben we ook ware pareltjes gemaakt van wat onbekende druiven, zoals de gouveio-, rotgipfler- of timorasso-druif. Daarnaast bestaat ons assortiment uit wijnen van over de hele wereld; van Duitsland tot Chili en van Nieuw-Zeeland tot Italië.

Rode wijn

Wij bieden een ruim assortiment rode wijnen aan. Of je nu liever voor één van de klassiekers gaat of juist voor een rode wijn uit de nieuwe wereld, we hebben voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid. Daarnaast bestaat ons rode wijnen assortiment uit wijnen van over de hele wereld; van Frankrijk tot Argentinië en van Australië tot Oostenrijk. Zo hebben we de all-time favorite wijnen gemaakt van bijvoorbeeld pinot noir, cabernet sauvignon, merlot en syrah, maar ook leuk om te vermelden is dat we ook minder bekende druiven in ons assortiment hebben. Denk hierbij aan canaiolo, pugnitello, sousao of schiava. Zéker het proberen waard!